“Marjolein heeft ons begeleid in het opstellen van het strategisch marketing framework. Op duidelijke en gestructureerde wijze heeft ze ons voorzien van concrete handvatten waar we als organisatie mee verder kunnen. Bovendien een plezierige samenwerking!”

door Jordy Groot, oprichter/eigenaar Careffect

Referenties-break

“Marjolein is a very ambitious women who brings fun at work and knows how to motivate people to change on every level within organisations. Here passion is within the healthcare but her marketing expertise is just as good within other sectors.”

door Frank Del Gatto, e-commerce/marketeer Aegon/Kruidvat Verzekeringen

Referenties-break

“ Het is een feest om met Marjolein te werken!!! Dat komt door haar persoonlijke ‘partymix’:  enthousiasme, professionaliteit, zelfstandigheid, resultaatgericht en snelheid. Geen loze kreten, maar daadwerkelijk zo ervaren bij de opdracht die Marjolein voor CZ heeft uitgevoerd.
Marjolein:

  • maakt zich de problematiek van de opdracht snel eigen
  • weet in korte tijd haar weg te vinden in de organisatie
  • koppelt haar grote enthousiasme aan professionaliteit
  • komt vanuit de analyse met oplossingen
  • voert projecten van kop-tot-staart in grote zelfstandigheid uit
  • en maakt ze tot een succes maken door continu het resultaat voor ogen te houden”

door Caroline Fijen, manager Marketing Zakelijk CZ, opdrachtgever Neon 8 Marketing

Referenties-break

“Marjolein is nieuwsgierig naar de opdracht, en enthousiast en doortastend in de aanpak en uitvoering ervan. Haar kracht wat mij betreft? Het neerzetten van een meer dan goed resultaat lijkt voor haar geen kwestie van wíllen maar van móeten: ‘Als we dit niet zo doen verliezen we de wedstrijd!’. Deze innerlijke drive is heel sterk, en zorgt ervoor dat ze voortvarend, onbevreesd en gefocust aan de slag gaat. Ze kent hierin haar eigen verantwoordelijkheid, en erkent de verantwoordelijkheid van de ander. Hierdoor kom je samen tot een prachtig resultaat!”

door Marije van Breugel, sr. Communicatieadviseur Interpolis | Merk & Marktcommunicatie 

Referenties-break

“Marjolein Keijzers is als marketeer deskundig, creatief, doortastend en enorm resultaatgericht. Ze is prima in staat om een strategie op te stellen, te vertalen in heldere concepten en ten uitvoer te brengen. Het is prettig om samen te werken met Marjolein.”

door Jurgen van Diesen, manager Marketing Particulieren Interpolis

Referenties-break

“Marjolein is een marketeer die zich niet verliest in de interne organisatie, maar altijd voeling blijft houden met de markt en de (online) klant. Met doorzettingsvermogen en enthousiasme bijt ze zich in een project. En ze is ook nog een hele prettige, vrolijke collega om mee samen te werken!”

door Kim Smulders, sr communicatie adviseur Interpolis, merk management