Positionering Neon 8 Marketing

Positioneren is een bijzondere positie voor jezelf creëren

In Juli 2013 is Shirley Veldhoen afgestudeerd voor haar HBO-opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Shirley is gevraagd advies uit te brengen voor een passende positionering voor Neon 8 Marketing. Met name gericht op de toekomst en de zorgmarkt heeft zij een duidelijke positionering en bijbehorende propositie geschreven. Neon 8 Marketing zal het advies zeker verwerken in de huidige en toekomstige activiteiten en communicatie.

“Neon 8 Marketing wordt gepositioneerd als een marketing(communicatie)adviesbureau dat zich richt op alle ondersteunende dienstverleners binnen de zorgsector. Neon 8 Marketing wil als specialist haar opdrachtgever ontzorgen en door middel van haar analytisch vermogen helpen inspelen op relevante ontwikkelingen. Neon 8 Marketing wil door middel van haar marketingcommunicatieadvies bijdragen aan verbetering binnen de zorgsector, zij heeft daarbij een persoonlijke werkwijze waarin zij haar passie voor de zorgsector omzet in enthousiasme en inzet. Neon 8 Marketing biedt haar opdrachtgevers flexibiliteit en een sterke focus.”

Met als bijhorende propositie:

De passie om een deskundig marketingadvies te ontwikkelen en te implementeren waarmee u het verschil zult maken, vindt u bij Neon 8 Marketing!

De volledige samenvatting van haar onderzoek en advies vind je hier: Samenvatting Afstudeeronderzoek Shirley Veldhoen voor Neon8Marketing.

Plaats een reactie