Over Neon 8 Marketing

In augustus 2012 richtte Marjolein Keijzers marketingadviesbureau Neon 8 Marketing op. Neon 8 Marketing werkt hoofdzakelijk voor opdrachtgevers in de zorgbranche, met als belangrijkste taak: deze organisaties helpen om hun producten en diensten te vermarkten. Door de mix van strategisch denken en het voortvarend implementeren van ideeën is Marjolein al voor meerdere opdrachtgevers een waardevolle marketeer gebleken!

Je kunt Neon 8 Marketing inschakelen voor kennis, advies én implementatie van activiteiten op het marketingvlak. Denk hierbij aan:

  • het maken van doelgroep-, markt-, en omgevingsanalyses;
  • het bepalen van marketingdoelstellingen en -strategieën;
  • het ontwikkelen, aansturen en uitvoeren van (online en social media) campagnes;
  • het professionaliseren van (bestaande) marketingactiviteiten.

Uiteraard is het resultaat het enige dat telt! Neon 8 Marketing heeft een scherpe focus op het bereiken van gestelde doelen, zoals:

  • het succesvol introduceren van een product of dienst;
  • het verhogen van afzet en marktaandeel;
  • het creëren van bekendheid voor het merk of product.
Marjolein

‘Zorgmarketing’

Waarom werken in de zorgbranche? Marjolein: “De laatste jaren is er ontzettend veel beweging in de zorgmarkt: er komen steeds meer nieuwe technologieën en toepassingen, mensen gebruiken steeds complexere vormen van zorg. Zorgaanbieders en –verzekeraars zoeken niches op, aanbieders worden steeds vaker afgerekend op kwaliteit en de betaalbaarheid van ons zorgstelsel staat op losse schroeven.

Veel mensen maken gebruik van de zorgvoorzieningen die er zijn. Velen van ons zijn zelfs afhankelijk van de zorg om normaal te kunnen functioneren. Met een levensstandaard die ongezonder wordt en de vergrijzing voor de deur, is het van groot belang om de zorg goed en betaalbaar te houden. Het is zó mooi en interessant als je in dit krachtenveld kansen ziet, benut en zo impact weet te creëren: doe je iets goed, dan doe je dit gelijk goed voor een hele grote groep.”

Bekijk de verschillende opdrachtgevers  in de zorgbranche waar Neon 8 Marketing voor werkte of lees de referenties.

Over Marjolein

“Voordat ik Neon 8 Marketing startte heb ik meerdere jaren gewerkt voor Achmea. Bij het merk Interpolis heb ik veel ervaring in campagnemanagement opgedaan. Ik hield me bezig met het bepalen van marketingdoelstellingen, doelgroepstrategieën, en het aansturen van de marketing(communicatie)campagnes. Daarnaast wilde ik kennis en ervaring opdoen met verschillende kanalen zoals social media, online marketing, content marketing en mobile marketing. Hiermee heb ik mijn kennis van media-inzet flink weten te verbreden.

Het bepalen van de campagnestrategie, het samenstellen van de juiste media- en middelenmix en vervolgens het implementeren hiervan vind ik super om te doen. Er komt dan een enorme drive naar boven om niet een ‘goed’, maar een tópresultaat neer te zetten. Focus, resultaatgerichtheid en een voortvarende manier van werken is dan ook wat je kunt verwachten als je Neon 8 Marketing inschakelt!

Wil je meer weten over mijn opleiding en ervaring, kijk dan op Linked In of neem contact met mij op. Wil je weten wat mij zakelijk gezien bezighoudt? Kijk dan op mijn blog ‘Meer Neon.”